kontenerek

KONTÉNER RENDELÉS VI. KERÜLET – Terézváros

Konténeres lomtalanítás Budapest összes kerületében, függetlenül a Pest és a Budai oldaltól, valamint Budapest környező településein. A konténer rendelésétől számított pár órán belül kiszállítjuk a megadott címre a kért kapacitású (4-5-6-7-8 m3) konténerünket.

Olcsó konténer rendelés – Budapest, VI. kerület (Terézváros)

Konténer bérlés ára kapcsán lépjen velünk kapcsolatba!

+36 21 300 7171

Konténer rendelés VI. kerület – Terézváros

Budapest VI. kerületének alábbi részeire szállítunk konténert

  • Terézváros

Milyen konténert rendelhetek?

Felújítás, építkezés során keletkezett építési és bontási törmelék elszállítása alkalmas konténert, lomtalanításhoz a keletkezett lom és hulladék, amibe beletartoznak bútorok, asztal, komód, fém tárgyak, háztartásból felhalmozódott szemét, ruhadarabok, kerékpár, gyerekjáték és egyéb ide fel nem sorolt hulladék.
Fontos megemlítenünk, hogy a szóródó anyagokat sittes zsákokba kell elhelyezni. Illetve amennyiben kerül rá nehezebb homogén anyag, akkor a konténerek aljába célszerű elhelyezni. Cégünk konténer szállítási tarifái tartalmazzák a konténer kiszállítását, lerakását a kért helyszínre, a megbeszélt ideig, a konténer elszállítását, sitt-hulladék-szemét, vagy lom későbbi szakszerű szortírozását, és a hulladék kezelését. Természetesen igény esetén befogadó bizonylatot állítunk ki, amit munkatársunk fizetéskor átnyújt a megrendelőnek!

Ami a sittes konténer tartalmára vonatkozik

Sittnek nevezzük az építkezések, házak, lakások felújításakor keletkező építőanyag, bontott tégla, malter, kisebb betondarabok, építési hulladék, építőanyagok csomagolása, nyílászárók bontott keretei, egyéb az építkezésből származó szemét.

Bármely ingatlant, házat, épületet, tárolót, csarnokot bontanak, vagy építenek, esetleg nagyobb mennyiségű sitt elszállításáról és kezeléséről van szó, azt bizonylattal tudjuk szakszerűen elvégezni, amihez egyedi árajánlatot biztosítunk!

Amit nem szabad sittes konténerbe elhelyezni

Kátránypapír, pala, palatető, festék, hígító, egyéb vegyi anyagok, olaj, olajjal szennyezett textíliák, rongyok.

Természetesen van arra is mód, ha a fent felsoroltak közül szeretne hulladékot elszállíttatni. Kérjük jelezze diszpécserünknek erre irányuló igényét.

 

 

Területfoglalási Engedély – Terézváros

Amennyiben közterületen, utcán, parkolóba, vagy egyéb nem saját telken, vagy magánterületen szeretné elhelyezni a konténert, akkor keresse

Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata

Cím: Budapest, Eötvös u. 3, 1067
Nyitva tartás: Zárva ⋅ Nyitás: H 13:30
Telefonszám: (1) 342 0905
Ingyenes zöldszám: +36 80 201 138

Ügyfélfogadás
Hétfő: 13:30 – 18:00
Kedd: –
Szerda: 8:00 – 16:30
Csütörtök: –
Péntek: 08:00 – 11:30

Területfoglalási engedély árak: Területfoglalási engedély díja

A közterület-használat kérelmezésének menete

VI. Kerület Terézváros Önkormányzata

konténerszállító

Olcsó és gyors konténeres sittszállítás Budapesten

+36 21 300 7171