kontenerek

Konténer Szállítási Feltételek

+36 21 300 7171

Szállítási feltételek

Konténeres szállítás előtt kérjük, hogy az alábbi szállítási feltételeket vegye figyelembe:

Rendelés felvétele

Rendelését telefonon, e-mailben, vagy a weboldalon keresztül leadva tudjuk rögzíteni. Postai levélben küldött megrendeléseket nem tudunk fogadni.

Rendelési adatok

A rendelés rögzítéséhez telefonos ügyfélszolgálatunknak az alábbi információkra van szüksége:

  • Megrendelő neve
  • Konténerek száma (vagy a becsült hulladék mennyisége)
  • Szállítási cím + Telefonszám
  • Elvárt kiszállítási nap és időpont

Konténer kiszállítás

A megbeszélt rögzített szállítási időpontban kérjük Önöket, hogy valaki tartózkodjon a címen, a konténer átvételéhez. Amennyiben a konténert a sofőr nem tudja átadni 30 percen belül, a továbbiakban nem tud várni. Megértését köszönjük.

Konténer díj fizetés

A konténer díját a kihelyezéskor szükséges fizetni a sofőrnek. Amennyiben számlára van szüksége, azt kérjük előre jelezze telefonos munkatársunknak.

Konténer megrakodási mód

Kérjük a konténereket ne pakolja túl. Az esetleges túlpakolás – például a konténer oldalának magasítása vagy a piramisszerű rakodás – esetén, a konténert nem tudjuk elszállítani, továbbá az Ön kötelessége a konténerben lévő többletanyag lepakolása.

Sofőrjeink kizárólag a biztonsággal elszállítható hulladékmennyiséget tudják elvinni.

Konténer elszállítás

Az ügyfélszolgálattal megbeszélt időpontban, a gépjármű megérkezik, felpakolja a konténert és tartalmát elszállítja lerakó helyre. Ha Önnek befogadó bizonylatra van szüksége, azt kérjük jelezze az ügyfélszolgálaton.

Területfoglalási Engedély

A területfoglalási engedélyt – azaz közterület használati engedélyt – a helyi közterület felügyelettől kell beszerezni. Amennyiben tőlünk rendeli a konténert segítünk az ügyintézésben.

A területfoglalási engedély megszerzésének ideje és díja Budapesten, kerületenként változik, sok esetben egy kerületen belül is változó. 

Minden olyan esetben terültefoglalási engedélyt kell kérni, amikor telekhatárán kívüli, az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületre vagy arra átnyúlva kíván elhelyezni valamilyen tárgyat, berendezést, illetve anyagot.

Pár nappal a konténer kiszállítása előtt érdemes engedélyt szerezni – vannak települések, ahol az átfutási idő 1-2 nap, de van, ahol akár 7-8 munkanap is lehet. Felárért gyorsított eljárást lehet kérni. A gyorsított területfoglalási eljárásban a konténer akár már aznap is elhelyezhető.

Kérjük vegye figyelembe, hogy cégünk nem vállal felelősséget a területfoglalási engedély hiányából keletkező esetleges bírságokért.

Konténer megrakodás 30 percen belül

Ha a konténert meg tudják pakolni 30 percen belül, a sofőr megvárja azt. Kérjük ezt is jelezze a rendelés rögzítésekor. Ez esetben nincs szükség területfoglalási engedélyre.

Vegyes konténer rakodás

Amennyiben nemcsak téglát, törmeléket, betont és egyéb építési hulladékot helyez a konténerbe, hanem lakossági szemetet is, úgy a lakossági szemetet kérjük a konténer felső részébe helyezze, a sitt fölé. Ellenkező esetben a szolgáltatást nem tudjuk biztosítani és hulladék szétválogatási díjat számlázunk ki.

Beálló biztosítása

A konténeres autó számára szükséges beálló szélessége 2,8 méter magassága 3,5 méter. A konténer rendelése előtt kérjük győződjön meg arról, hogy az a hely, ahová a konténert kívánja elhelyeztetni, ott van ekkora hely.

A konténerek rendeltetésszerű használata

A konténerben tüzet gyújtani, abban egyéb eszközzel kárt okozni tilos. Ilyen esetben megrendelő az esetleges kárt köteles megfizetni!

Együttműködését előre is Köszönjük!

konténerszállító

Olcsó és gyors konténeres sittszállítás Budapesten

+36 21 300 7171