kontenerek

Konténeres Sittszállítás

Konténer bérlés Budapest egész területén és vonzáskörzetében, 100%-os ügyfél-elégedettséggel. A főváros bármely pontjára akár 1 órán belül kivisszük az üres konténert, vagy elszállítjuk a telerakott konténert.

A konténeres hulladékszállítása ára és a lerakási díjak kapcsán keresse fel ügyfélszolgálati munkatársunkat bizalommal!

+36 21 300 7171

Mit Szállítunk?

Sitt, építési és bontási törmelék

Faldarabok, vakolat, kő, törmelék, sitt, tetőcserép, áthidaló elemek, gipszkarton, álmennyezet, vízvezeték csövek, csempe, tégla, szigetelés, burkolatok, váz és kötőelemek, beton, fa és fém. Szabaduljon meg Ön is építési és betontörmelékétől és rendeljen konténert a törmeléknek!

Sittszállítás ára kapcsán keressen minket bizaommal!

Kerti és zöld hulladék

Kerti munkák, gallyazások, tereprendezések során keletkezett zöldhulladék elszállítása. Fű, gallyak, levelek, gyökerek elszállítása. (A háztartásban keletkező élelmiszerhulladék és ételmaradék nem minősül zöldhulladéknak!) Rendeljen zöld konténert tőlünk olcsón és egyszerűen!

Kerti és zöld hulladék szállítás ára kapcsán keressen minket bizalommal!

konténerszállító

Konténeres sittszállítás tudnivalók

^

Amennyiben hamarabb készül el a konténer megpakolásával, kérjük, előtte 1 nappal jelezze az ügyfélszolgálatos kollégánknak a korábbi elszállítási időpontot.

^

A bejárati kapu szélességét érdemes egyeztetni az ügyfélszolgálatunkkal annak biztosítása érdekében, hogy a konténerszállító autó garantáltan be tudjon hajtani a telekre.

^

Habár védőhálót helyezünk a konténer tetejére szállításkor, ha szóródásra hajlamos anyagokat is pakol a konténerbe, akkor azokat lehetőleg a konténer aljába pakolja.

^

A konténerek között található zárható és lenyitható kivitelű is, ami könnyítheti a hulladék rakodását. Ezekről a lehetőségekről kérjük, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon.

^

Fontos!

Veszélyes hulladékot nem szállítunk! 

Kérjük, hogy az alábbi hulladékokat ne dobja a konténerekbe: olajos rongy, olaj, szárazelem, vegyi anyagok, festékek, tinták, gyanták, növényvédő szerek, használt sütőolaj, azbeszt pala, azbeszt, eternit csövek, higany tartalmú hulladékok tartoznak a veszélyes hulladékok közé.

A konténeres sittszállítás ára és az építési hulladék lerakás ára kapcsán érdeklődjön elérhetőségeinken!

 

konténerszállító

Olcsó és gyors konténeres sittszállítás Budapesten

+36 21 300 7171